IZBORI

Rabac


Srijeda, 06.08.2014.


 
 
Provodeni Izbori za sindikalnog povjerenika i Izvršni odbor SP „Riviera Adria“ Rabac
 


U Rapcu su provedeni redoviti izbori za sindikalnog povjerenika i novi Izvršni odbor SP“Riviera Adria“ Rabac. Nakon tri uzastopna mandata, odlaskom u mirovinu, prestao je mandat dosadašnjem sindikalnom povjereniku Đaniju Kiršiću, a za novog sindikalnog povjerenika izabran je RADOMIR MILEVOJ.
 

Pored dosadašnjih članova Izvršnog odbora Ester Mohorović (PC CPH), Laure Miletić (PC Bellevue), Momira Vranješa (PC Alegro), Borisa Goluba (PC Miramar), izabrani su i novi članovi IO i to: Zoran Catela (PC Girandella), Kovačić Ivan (PC Valamar Sanfior), Špionjak Slađana (Casa Sanfior), Tamara Šimec Belina (PC Albona) te Dean Griparić (Stručne službe).

 

Obzirom na činjenicu da su u Izvršnom odboru zastupljeni svi profitni centri, ali i sve struke, očekuje se da će se uspješno voditi briga o svim članovima i pravovremeno reagirati prema poslodavcu u slučaju bilo kakvih kršenja prava radnika. Posebno raduje da su čak četiri člana Izvršnog odbora mlađe životne dobi, što zasigurno znači pomlađivanje sindikalnog kadra u Izvršnom odboru, ali i mogućnost jačeg sindikalnog organiziranja mladih.