POGODNOSTI KUPOVINE U PEVECU

pev-ban


Obavješćuju se članovi SIKD-a da će, temeljem nove poslovne politike Peveca, od 01.07.2018. godine za naše članove biti izmjenjeni uvjeti korištenja pogodnosti pri kupovini robe u trgovinama Peveca u Hrvatskoj.

Pogodnosti u Pevecu svi kupci ostvarivat će samo na temelju PEVEC kartice vjernosti, a  isključivo za članove Sindikata u razdoblju od 1. srpnja do 30. rujna 2018. godine predviđen je jednokratan popust dobrodošlice od 10% na ukupan iznos jedne kupovine ( ne odnosi se na artikle u akciji). Osim popusta dobrodošlice, uz pogodnosti koje vrijede za sve korisnike Pevec kartice vjernosti, periodično će se uvoditi i dodatne pogodnosti samo za članove Sindikata  koji su i članovi Pevec kluba odnosno korisnici Pevec kartice vjernosti.

Član Sindikata, kao preduvjet za aktivaciju popusta dobrodošlice, treba Sindikatu ( sindikalnom povjereniku ili u ured) dostaviti obavijest o broju Pevec kartice vjernosti na svoje ime; Pevec kartica može se preuzeti u bilo kojem Pevec prodajnom centru pri čemu je potrebno ispuniti pristupnicu. Ako član Sindikata već ima karticu Sindikatu dostavlja podatak o njenom broju. Sukladno dogovorenoj suradnji Sindikat potom Pevecu dostavlja tablicu s traženim podacima člana korisnika Pevec kartice vjernosti koja se smatra izjavom o prihvaćanju ponude. Važno je napomenuti da podaci koje Sindikat dostavi uz svaki broj Pevec kartice moraju odgovarati podacima s pristupnice koju je član ispunio u Pevecovom prodajnom centru. Popust dobrodošlice bit će aktiviran najkasnije 10 radnih dana nakon primitka tablice s podacima iz Sindikata.  

Do primjene novih pravila suradnje, dakle do 01.07.2018. godine,  ovisno od artikala, popusti su do 25% osim artikala na akciji za koje nema popusta. Informacije o popustima mogu se dobiti na info-pultu u trgovini. Plaćanje je isključivo karticama – debitnim ili kreditnim, a obročnost ovisi od izdavatelja kartice. Za ostvarenje prava na povoljniju kupnju član mora imati člansku iskaznicu SIKD-a i osobnu iskaznicu.

Na info-pultu treba dogovoriti kontrolu ispravnosti robe kod preuzimanja i mogućnost vraćanja robe za što SIKD ne preuzima odgovornost.