Gradonačelnik Pule Filip Zoričić održao sastanak sa predstavnicima Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije

Pula

 
Prema prethodnom dogovoru, novi gradonačelnik Pule Filip Zoričić, primio je 21. lipnja 2021. u prostorijama Komunalne palače Grada, predsjednicu Sindikata Istre Kvarnera i Dalmacije Marinu Cvitić, voditelja Ureda Pula Rajka Kutlaču i tajnicu Barbaru Posavec Pajca.
Tom prilikom gradonačelnik je upoznat sa radom Sindikata, u kojim poduzećima u vlasništvu grada Pule odnosno ustanovama kojim je Pula osnivač djeluje te o budućim sindikalnim planovima i namjerama. Gradonačelnik je istaknuo kako je bitno poduprijeti radnička prava, koja će i on u svom mandatu zastupati, obzirom je i on dijete roditelja-radnika, a sve s ciljem da svi radnici ostvare jednaka prava. Želja mu je i cilj da građani Pule budu zadovoljni te da zajedničkim snagama i radom učinimo život u našem gradu još boljim i ljepšim.
Na obostrano zadovoljstvo, dogovoren je smjer daljnjeg zajedničkog djelovanja, u kojem će se obje strane truditi da se isti temelji na međusobnom uvažavanju i povjerenju, a nadasve je zadaća sviju, da se ubuduće, kao i do sada, nastavi raditi na poboljšanju i ostvarivanju radničkih prava.
Kako je nužna i kvalitetna suradnja između predstavnika gradske vlasti i Sindikata, složio se i gradonačelnik te ukazao na potrebu i namjeru uspostavljanja budućih korektnih i partnerskih odnosa.