Radnicima Jadran Crikvenice i za srpanj - nagrada u iznosu od 1000,00 kuna

JadranSvi radnici koji su ostvarili puni fond sati i ovaj mjesec dobiti će nagradu u neto iznosu od 1.000,00 kuna.
Nagrada će biti isplaćena 03. kolovoza 2021.
Odluka je to Uprave Društva koja je prepoznala doprinos radnika u ostvarenju izuzetno dobrih poslovnih rezultata u veoma teškim uvjetima i uz nedovoljan broj kvalitetnih radnika.
O svim problemima sa kojima se suočavaju radnici Jadrana, predstavnici SIKD-a Mirna Rubčić, Mihael Jovanović, Marin Uremović i Adrian Čajić nedavno su razgovarali sa predsjednikom Uprave g. Fabrisom, koji je u potpunosti svjestan svih poteškoća. Obećanje da će znati valorizirati rad radnika, kako za mjesec srpanj, tako i ubuduće, ukoliko se sezona bude uspješno nastavila, predsjednik Uprave je ispunio.
Sezona je izuzetno teška, radnici ulažu maksimalne fizičke i psihičke napore da se u okolnostima sa kojima se još nisu susretali, sezonu odrade na najbolji mogući način. Ostvaruju se jako dobri i fizički i financijski rezultati i sasvim je opravdano i očekivano da se ljude dodatno nagradi. Nadamo se i daljnjim dobrim rezultatima, ali i nagradama radnicima.
Članovi SIKD-a mogu se obratiti sindikalnoj povjerenici, ali i ostalim sindikalnim aktivistima, uključujući i voditelju ureda Vedranu Sabljak ukoliko smatraju da im možemo pomoći na bilo koji način.