Osnovane podružnice Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije u tri riječka dječja vrtića

DV rijekaDV Moredv sušak
 
U petak 11. ožujka osnovane su sindikalne podružnice Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije u dječjim vrtićima Rijeka, More i Sušak.
Nastavak je to organiziranja SIKD-ovih sindikalnih podružnica u dječjim vrtićima, gdje je očito prepoznat uloženi rad i zalaganje predstavnika našeg sindikata u osiguravanju materijalnih i ostalih prava radnika u predškolskom odgoju.
Na tim pravima, ali i u borbi za pravedniji Zakon o predškolskom odgoju i obrazovanju ćemo kao sindikat i nadalje raditi konstantno i odgovorno kao i do sada, jači za još tri podružnice.
U dječjem vrtiću Rijeka za sindikalnu povjerenicu je izabrana Rebecca Domika, a uz nju Izvršni odbor podružnice čine zamjenica Maja Paulić i Tamara Biondić.
U dječjem vrtiću More za sindikalnu povjerenicu je izabrana Nikolina Đečaj, a uz nju Izvršni odbor podružnice čine zamjenica Dušica Kailer i Matea Grdinić.
U dječjem vrtiću Sušak za sindikalnu povjerenicu je izabrana Nika Vincetić, a uz nju Izvršni odbor podružnice čine zamjenica Iva Magazin i Sanja Horner.
Svima njima, ali i svim novim članicama i članovima želimo dobrodošlicu u našu ekipu i uspješan rad.