regionalexpress.hr Sportski klub SIKD Opće bolnice Pula šesti put sveukupni pobjednik

sportske igre ob 3 620 350 s c12

U ZATONU ODRŽANI SINDIKALNO SPORTSKI SUSRETI ZAPOSLENIKA U ZDRAVSTVU

Sindikalno sportski susreti zaposlenika u zdravstvu 2018. Održani su u T.N. Zatonu kod Zadra u razdoblju od 02. do 06.06. 2018. Organizatori susreta su Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara i tehničara koji su ujedno bili i organizatori sindikalne tribine na temu: „Temeljni kolektivni ugovor za službenike i namještenike u javnim službama", „ Kolektivni ugovor za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja" te „Novi zakon o zdravstvenoj zaštiti". Predavač je bila Anica Prašnjak predsjednica glavnog vijeća HSSMS-HT.

Sportski klub SIKD opće bolnice Pula i ove je godine uspješno nastupio braneći prošlogodišnju titulu sveukupnog pobjednika. Na vrelom dalmatinskom suncu takmičilo se u pojedinačnim i ekipnim sportovima te je na kraju sportski klub SIKD uspio u svojoj nakani i po šesti put osvojio naslov prvaka čime je najuspješnija bolnica Hrvatske.

Na igrama je učestvovalo oko 1000 zdravstvenih radnika iz cijele zemlje te je time održana tradicija druženja, upoznavanja i razmjena iskustava sa zdravstvenim djelatnicima iz cijele Hrvatske. Samim time ostvaren je jedan od programskih aktivnosti za razvijanje sporta i rekreacije za članove.
U konačnom poretku OB Pula je prva sa 174 boda ispred OB 'Josip Benčević' iz Slavonskog broda sa 116 bodova te treće OB Dubrovnik sa 107 bodova.
(Rex)