Radnicima Jadran d.d. Crikvenica nagrada od 1.000,00 kuna neto

Jadran

Dana 24. lipnja, 2021. Predsjednica Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije Marina Cvitić uputila je prema Upravi Jadran d.d. Crikvenica dopis u kojem je navela da radnici Jadrana zbog nedostatka radne snage rade u otežanim uvjetima koji od njih zahtjeva dodatni angažman.

Na temelju toga  tražila je od Uprave da, uz ranije dogovorena dodatna materijalna prava, za mjesec lipanj svim radnicima bilo na koeficijentu bilo sa posebnim ugovorima, osim „visokog“ managmenta, isplati vanrednu nagradu u neoporezivom iznosu.

Uprava je naravno spoznala sav trud i rad koji su radnici uložili kako bi se mjesec lipanj odradio iznimno profesionalno i na visokom nivou, što uostalom pokazuju i rezultati te je donesena Odluka da se neoporeziva nagrada koju je predsjednica SIKD-e zatražila i isplati.

Tako će na temelju poslovnih rezultata radnicima Jadran d.d. Crikvenica biti isplaćena nagrada od 1.000,00 kuna u neto iznosu.

Nagrada će se isplatiti svim radnicima, uključujući i radnike sa polumanagerskim i managerskim ugovorima koji su odradili puni fond sati u lipnju (176 sati) te radnike koji su u lipnju pretrpjeli ozljedu na radu pa zbog toga nisu bili u mogućnosti ostvariti mjesečni fond sati.

Nagrada će se radnicima isplatiti 02. srpnja, 2021. godine.