Velika pobjeda SIKD-a na izborima za Radničko vijeće u Imperial Rivieri d.d. Rab

295928851 2021891181329139 381091593318592902 n
 
 
 
Danas su radnici Imperial Riviere na izborima odlučili da će ih u naredne četiri godine u Radničko vijeće zastupati predstavnici Sindikat Istre, Kvarnera i Dalmacije
Prema prvim neslužbenim rezultatima od 11 članova Radničkog vijeća čak 10 članova pripasti će Sindikatu Istre, Kvarnera i Dalmacije. Pobjedu smo očekivali, ali ovakav rezultat je zaista nešto čemu se nismo nadali. Radnici Imperial Riviere od Poreča, Raba, preko Makarske do Dubrovnika prepoznali su kontinuirani rad Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije i poklonili nam povjerenje. Na listi SIKD-a su radnici koji zaslužuju to povjerenje. Na listi su uvaženi i vrijedni radnici, cijenjeni od svojih kolega, poštivani od nadređenih, radnici koji su spremni boriti se za prava svih radnika i naravno da su to radnici Imperial Riviere prepoznali. U svim destinacijama, povjerenje je bilo neupitno. Najprije smo postali većinski sindikat u Imperial Rivieri, a sada ćemo radnike zastupati i kroz Radničko viječe. Ali povjerenje koje su nam radnici poklonili, obvezuje. Ono što sigurno možemo obećati, da ćemo raditi, da ćemo se maksimalno zalagati za unapređivanje interesa radnika, da ćemo slušati sugestije radnika, a da ćemo ih o svom radu redovito izvještavati. Većinski smo sindikat i u Imperial Rivieri i u Valamar Rivieri, većinu u Radničkom vijeću imamo i u Valamar Rivieri i u Imperial Rivieri, tako da ćemo sinhronizirano, sada još bolje djelovati.
Još jednom jedno veliko HVALA svima onima koji su izašli na izbore i glasali, a posebno onima koji su svoj glas poklonili Sindikatu Istre, Kvarnera i Dalmacije i nositelju liste Eugenu Stanissi i njegovom timu.